Kategoriassa Tiedotteet

Polarn O. Pyret x Stig Linberg tuo ikoniset kuosit vaatteisiin

Polarn O. Pyret julkaisee ruotsalaisen suunnittelijan ja kuvittajan
Stig Lindbergin ikonisista kuvioista inspiroituneen yhteistyömalliston.

Polarn O. Pyret julkaisee ainutlaatuisen yhteistyömalliston, joka on saanut inspiraationsa ruotsalaisen suunnittelijan ja kuvittajan Stig Lindbergin rakastetuista kuvioista ja kuvituksista. Yhteistyömallisto tarjoaa mahdollisuuden tutustua Stig Lindbergin luomiin kuvituksiin Polarn O. Pyretin laadukkaissa ja pehmeissä vaatteissa.

Yhteistyömallisto on saanut inspiraationsa Stig Lindbergin ikonisesta designkuviosta “Berså” ja “Daniel Doppsko” lastenkirjan kuvituksista. Mallisto sisältää arki- ja yöasuja vauvoille, lapsille ja aikuisille, sekä kuoritakin lapsille ja haalarin vauvoille. Kaikki päivä- ja yöasut on valmistettu pehmeästä luomupuuvillasta ja kuoritakki ja haalarit kierrätetystä polyesterista.

“Olemme erittäin ylpeitä voidessamme esitellä tämän ainutlaatuisen yhteistyömalliston, jossa kaksi vahvaa brändiä yhdistävät näkemyksensä leikkisyydestä ja funktionaalisuudesta ja uskaltavat ajatella perinteisten ja vakiintuneiden normien ulkopuolelta. Stig Lindbergin ikonisen kuvioaarteen ja yhteisten visioidemme avulla olemme luoneet malliston, joka huokuu ruotsalaista muotoiluhistoriaa ja edustaa aikaa kestävää arkimuotoilua. Olemme vakuuttuneita siitä, että tulkintamme Stig Lindbergin ainutlaatiuisten kuvioiden yhdistämisestä käyttövaatteisiin kiehtoo paitsi nykyisiä asiakkaamme, myös muita muotoilusta kiinnostuneita kohderyhmiä”, kertoo Martina Wernemar, Polarn O. Pyretin tuote- ja brändijohtaja

Stig Lindberg (1916–1982) on yksi rakastetuimmista ruotsalaisista suunnittelijoista ja kuvittajista, jonka työt ovat jättäneet selkeän jäljen ruotsalaisen muotoilun historiaan ja ruotsalaisiin koteihin. Lindberg toimi pitkään erityisesti keraamisista tuotteistaan tunnetun Gustavsbergin taiteellisena johtajana ja hänen tunnetuimpia astiastomallejaan ovat Gustavsbergille suunnitellut “Spisa”, “Birka” ja “Berså”, joista jälkimmäisin on ollut uudelleen tuotannossa vuodesta 2005 alkaen. Yhdistelemällä taiteellista luovuutta, innovaatioita, leikkisyyttä ja toimivuutta, Stig Lindberg on luonut ikonisia kuvioita ja piirroksia, jotka koristavat kattauksia, linnoja ja satukirjoja, sekä nyt myös Polarn O. Pyretin ajattomia vaatteita.

Polarn O. Pyret on vuonna 1976 perustettu Ruotsin johtava lastenvaatteiden valmistaja, jonka tuotteita myydään useissa maissa ympäri maailman. Polarn O. Pyretin tavoitteena on jo yli 40-vuoden ajan ollut valmistaa laadukkaita vaatteita, joilla on pitkä elinkaari, ja sen aikana mahdollisimman monta käyttäjää. Polarn O. Pyretin vaatteet suunnitellaan kestämään rakkautta, pesua ja kulutusta. Kaikkea tätä kutsumme kestäväksi designiksi.

PO.P x Stig L. -mallisto on saatavilla osoitteessa polarnopyret.fi ja kaikissa myymälöissä 7.9 alkaen. Tutustu malliston kuviin.

Mediatiedustelut:
Heini Pekkala,
heini.pekkala@polarnopyret.fi
+358 50 436 0880

Tilaa Sugar Helsingin asiakasuutiskirje

Kerromme Sugar Helsingin ajankohtaisista uutisista asiakkaillemme ja työstämme kiinnostuneille yrityksille kerran kuukaudessa. Kiitos, että haluat olla osa vastuullisten yritysten vallankumousta.