Kategoriassa Tiedotteet

Kotimainen Pisara-sarja laajenee paljon kaivatulla pesuvadilla

Uusi Pisara pesuvati säästää 40% neitseellistä muovia ja tuo markkinoille design-version mökkisaunojen ja kylpyhuoneiden klassikkotuotteesta.

Pisara -sauna-astioiden selkeälinjainen ja skandinaavinen muotoilu on 100% suomalaisen työn tulosta. Rento Pisara -tuotesarja laajenee paljon kaivatulla pesuvadilla, jonka
uniikki muotoilu tekee käyttökokemuksesta ainutlaatuisen. Saunamarkkinat kaipaavat esteettisesti sekä laadullisesti aikaa kestäviä tuotteita ja innovatiivisia materiaaleja perinteisten metallien ja muovien ohelle. Rento halusi erottua markkinassa edukseen ja noudattaa ideologiaa uusien materiaalien sekä tuotantotapojen käytössä. Pisara on muotoilultaan ja nimeltään hyvin läheisen saunaelementin, veden, ilmentymä ja kantaa näin ollen moniulotteisesti mukanaan mielenkiintoisen tarinan.

Uutuuden suomalainen design noudattelee klassista pisaran muotoa, jonka ansiosta se on funktionaalinen ja samalla kaunis käyttöesine. “Yksinkertaisuus on kaunista. Pelkistetyssä muodossa juuri pisara tulee parhaiten esiin”, kertoo Pisara- vadin suunnittelija Ismo Reponen.

Pesuvati tarjoaa tyylikkään vaihtoehdon niin mökkisaunan pesuvesille kuin kotisaunan jalkakylvyillekin. Pesuvadin tilavuus on 8,5 litraa, ja sen muotoilu mahdollistaa vaivattoman käyttökokemuksen pisaran muodon luoman kätevän kaatonokan sekä muotoiltujen kädensijojen myötä. Kuten kaikkia Pisara -malliston tuotteita, on pesuvatia saatavilla kolmessa luonnollisessa värivaihtoehdossa. Materiaalin puukuidut antavat jokaiselle tuotteelle yksilöllisen ilmeen, tehden samalla pinnasta miellyttävän ja luonnollisen tuntuisen.

Tuotteet valmistetaan Suomessa ympäristöystävällisemmästä ja kestävästä DuraSenseTM by Stora Enso biokomposiitista. Materiaali on yhdistelmä polymeerejä ja puutuotteiden ja sellun valmistuksen sivuvirroista saatua puuta pohjoismaisista metsistä, joilla on ulkopuolisen tahon myöntämä alkuperäketjun sertifikaatti. Materiaalin puukuitupitoisuus on 40% Biokomposiitti valikoitui sarjan materiaaliksi koska se tarjosi ekologisemman, hyvin muotoiltavan ja erinomaisesti saunan olosuhteisiin sopivan vaihtoehdon sauna-astioiden valmistukseen. Materiaali on uudelleenkäytettävissä, kierrätettävissä tai poltettavissa energiaksi.

Kauniimpaa muotoilua, kestävämpiä tuotteita. Parempia löylyjä, raikkaampaa oloa. Askel askeleelta, Pisara kerrallaan.

www.rentosauna.fi IG: @rentosauna FB: rentosauna.fi

Saatavuus:
Rento-valikoima on myynnissä koko laajuudessaan verkkokaupassa www.rentosauna.fi, sekä kaupan sauna-/ kosmetiikkaosastoilla ja verkkokaupoissa kautta maan. Rento pesuvati ovh: 34,90

Kuluttajatiedustelut:
RentoSauna, puh 03 2521 111, www.tammerbrands.fi/tuotetuki

Mediatiedustelut:
ona@sugarhelsinki.com

Rento on suomalaisen saunakulttuurin intohimoinen ja innostava lähettiläs, joka tarjoaa täyden valikoiman moderneja ja innovatiivisia saunatuotteita kaikille aisteille. Rento auttaa nimensä mukaisesti ihmisiä rentoutumaan ja nauttimaan elämästä luonnonläheisellä tavalla – tuntemalla saunan harmonian.

Tilaa Sugar Helsingin asiakasuutiskirje

Kerromme Sugar Helsingin ajankohtaisista uutisista asiakkaillemme ja työstämme kiinnostuneille yrityksille kerran kuukaudessa. Kiitos, että haluat olla osa vastuullisten yritysten vallankumousta.