Kategoriassa Tiedotteet

R-Collection SS23-mallisto

R-Collectionin kevät-kesämallisto 2023 henkii horroksesta heräävän metsän taikaa

Päivien pidentyessä ja luonnon herätessä talven jälkeisestä unesta on aika suunnata katse kevyempään pukeutumiseen. R-Collectionin SS23-malliston monikäyttöiset tuotteet ovat helposti huollettavia ja kestävät aikaa.

R-Collectionin kevät-kesämalliston luonnonläheiset ja rauhalliset sävyt ovat brändille jo tunnusomaiseen tapaan Kainuun luonnon inspiroimia. Väripaletissa nähdään muun muassa mustikkaa, sumunvihreää, pastellinkeltaista, terrakottaa ja koivua. Harmonista väripalettia rikkoo ja elävöittää kirkas ja energisoiva mandariini. Malliston käytännölliset ja ajattomat vaatteet käyvät niin metsäretkille ystävien kanssa kuin urbaanimpaan ympäristöön. Kevät-kesämalliston tuotteita elävöittää Metropolia ammattikorkeakoulun tekstiilisuunnittelun opiskelijan, Laura Pajusen suunnittelema Kainuun meri -kuosi. Malliston kevyemmissä tuotteissa esiintyvä Pikkukivi-kuosi on taas muotoilija Riikka Piipon käsialaa.

R-Collectionin mallistot suunnitellaan Kajaanissa, jossa myös tapahtuu suurin osa tuotteiden alkutuotannosta (leikkaus, brodeeraus ja painatus). Suunnittelijat Eeva Palola ja Terhi Sallinen ammentavat inspiraatiota vanhojen mallistojen arkistosta uusia mallistoja suunniteltaessa. Joskus inspiraatio saadaan yhteiseltä retkeltä, ja toisinaan kadulla vastaantulleesta tyylikkäästä pukeutujasta. SS23-mallistoa suunniteltaessa lähdettiin liikkeelle väreistä. Uuden malliston suunnitteluprosessi on kuin valtava ryhmätyö, jonka aikana keskustellaan ahkerasti ja sovitellaan mallikappaleita. Tuotteiden suunnittelussa otetaan huomioon, että malliston vaatteita pystyy vaivatta yhdistelemään sekä keskenään että aikaisempiin mallistoihin. 

Kevät-kesämallistossa on panostettu erityisesti takkivalikoiman monipuolisuuteen, sillä takit ovat R-Collectionin kysytyimpiä tuotteita. Takkien rinnalla mallistossa on paljon kuluttajien toivomia kesäisiä kevyitä, helppoja ja monikäyttöisiä mekkoja sekä paitapuseroita. Materiaalivalinnoissa on suosittu laadukkaita luonnonmateriaaleja, kuten silkkiä, pellavaa ja luomupuuvillaa. Ulkovaatteissa on käytetty vettähylkivää viimeistelyä, joka mahdollistaa niiden käyttämisen niin säällä kuin säällä. Kevyesti topatut tikkituotteet lämmittävät, kun kesä vielä tekee tuloaan.

Kestäviä luottovaatteita jo vuosikymmenten ajan

R-Collection on valmistanut laadukkaita ja käytännöllisiä luottovaatteita jo vuodesta 1978. R-Collectionin ydin on tavallisissa vaatteissa; anorakeissa, T-paidoissa ja collegeissa. Tavallinen ei tarkoita tylsää, vaan laadukasta, klassista ja ajatonta. Tuotteet ovat helposti huollettavia ja ne on suunniteltu kestämään kulutusta. R-Collection haluaa valmistaa tuotteita, jotka ovat yhtä ajankohtaisia niin tänään kuin viiden vuoden kuluttua, sekä kestävät sukupolvelta toiselle.

Kuluttajatiedustelut:
info@r-collection.com

Mediatiedustelut:
aino@sugarhelsinki.com

Saatavuus:
www.r-collection.com
R-Collectionin omat myymälät, Stockmann ja Sokos

Tilaa Sugar Helsingin asiakasuutiskirje

Kerromme Sugar Helsingin ajankohtaisista uutisista asiakkaillemme ja työstämme kiinnostuneille yrityksille kerran kuukaudessa. Kiitos, että haluat olla osa vastuullisten yritysten vallankumousta.