Kategoriassa Caset \\ PR ja viestintä \\ Vaikuttajamarkkinointi

R-Collection syksyinen pr-lähetys

Yli puolet lähetyksen vastaanottaneista vaikuttajista postasi ja fiilisteli Instagramissaan R-Collectionin tuotteita ja syksyistä metsää.

R-Collection on vuonna 1978 perustettu kajaanilainen perheyritys, joka valmistaa laadukkaita vapaa-ajan vaatteita. Yrityksen tunnetuin tuote, anorakki, syntyi vuonna 1982 ja tänäkin päivänä se on yksi suosituimmista tuotteista. R-Collection yhdistää ajattomia klassikoita ja sesongeittain vaihtuvia uutuuksia. Mallistojen painopiste on ajattomassa muotoilussa ja laadukkaissa materiaaleissa sekä käytännöllisyydessä ja kestävyydessä.

Toimeksianto

R-Collection halusi vahvistaa brändimielikuvaansa, johon kuuluu kajaanilainen yksinkertainen elämä ja rauhoittuminen. Brändin monipuoliset vaatteet taipuvat moneen tilanteeseen: ne voi pukea toimistolle ja lähteä töiden jälkeen vaikka sienimetsään. Tähän tarkoitukseen konseptoitiin syksyinen sienikorilähetys, joka toimitettiin vaikuttajille, joiden kanssa R-Collection oli tehnyt jo aiemmin yhteistyötä.

Kuva: @pajunkissa

Palvelut

Vaikuttajamarkkinointi

Toimenpiteet

Sugar suunnitteli ja laati yhdessä R-Collectionin kanssa sienestysteemaisen lähetyksen sisällön. Lähetys toimitettiin pärekorissa 15:lle vaikuttajalle ja se sisälsi kirjeen, jossa oli R-Collectionin tiimin vinkit rentoutumiseen sekä R-Collectionin pääsuunnittelijan Lillin herkullisen sienipastan resepti. Lisäksi syksyisestä korista löytyi kuivattuja sieniä, vapaavalintaiset sukat ja päähine/pusero, sieniveitsi sekä sienikirja.

Tulokset

Yli puolet lähetyksen vastaanottaneista vaikuttajista postasi ja fiilisteli Instagramissaan R-Collectionin tuotteita ja syksyistä metsää. Postauksia kertyi yhteensä yli 20, ja niiden yhteenlaskettu kattavuus oli noin 134,7 tuhatta ja media-arvo noin 141,5 tuhatta.

Postauksia kertyi yhteensä yli 20, ja niiden yhteenlaskettu kattavuus oli noin 134,7 tuhatta ja media-arvo noin 141,5 tuhatta.

Tilaa Sugar Helsingin asiakasuutiskirje

Kerromme Sugar Helsingin ajankohtaisista uutisista asiakkaillemme ja työstämme kiinnostuneille yrityksille kerran kuukaudessa. Kiitos, että haluat olla osa vastuullisten yritysten vallankumousta.