Kategoriassa Tiedotteet

R-Collectionin syys-talvimallisto 22/23 vie matkalle pohjoisiin mielenmaisemiin

R-collectionin uusi mallisto kuljettaa ajatukset syksyiseen marja- ja sienimetsään sekä lumen peittämille lakeuksille. Malliston kantavina teemoina ovat pehmeys, lämpö ja mukavuus, mikä näkyy niin sävymaailmassa kuin materiaalivalinnoissa. Vaatteiden selkeiden linjojen ansiosta malliston tuotteet sopivat sekä arkeen että juhlaan, nyt ja vuosien päästä.

 

R-Collectionin syksy-talvimalliston sesonkivärit on poimittu suoraan sienimetsästä: mukaan mallistoon päätyivät havun, kanervan ja kaarnan sävyt. Lisäksi mallistossa jatkaa klassikkovärit koivu, oliivinvihreä ja musta. Syksyn ja talven vaatteet ovat suunniteltu monikäyttöisiksi, ja ne käyvät niin töihin kuin metsäkävelylle. Harmoninen väripaletti mahdollistaa tuotteiden saumattoman yhdistelyn keskenään. Silkkituotteissa näkyvän Jäljet-kuosin on suunnitellut kuvittaja Minni Havas.

R-Collectionin mallina ja brändilähettiläänä tuttu vaikuttaja Enni Koistinen on suunnitellut uuteen mallistoon Koistinen-haalarin. Haalari on mitoitukseltaan väljä, materiaali on joustavaa puuvillaa ja se on saatavilla mustana ja havunvihreänä. Hauskana yksityiskohtana on smile-brodeeraus vasemmalla olalla. Yhteistyönä suunniteltua haalaria on saatavilla rajattu erä.

Uuden malliston vaatteissa on käytetty laadukkaita luonnonmateriaaleja kuten luomupuuvillaa, silkkiä, ja villaa. Lisäksi ulkovaatteiden materiaaleissa on hyödynnetty kierrätettyä polyesteria, ja takeissa on moniin sääolosuhteisiin sopiva vettähylkivä pinnoite. Mallistossa nähdään paljon vakosamettituotteita niin takkien, puseroiden, hameiden, housujen kuin lippisten muodossa. Naisten- ja miestenvaatteiden lisäksi mallistossa on lasten anorakkeja ja collegetuotteita syysmalliston sesonkiväreissä. R-Collectionin kuvissa käytetään eri-ikäisiä ja kokoisia malleja. Mallien monimuotoisuuden kautta halutaan näyttää, että merkin vaatteet sopivat kaikenikäisille.

 

R-Collectionin mallisto on suunniteltu Kajaanissa. Suurin osa tuotteiden alkutuotannosta (leikkaus, brodeeraus, painatus) tapahtuu myös Suomessa Kajaanin tehtaalla, josta ne lähetetään Viroon ommeltavaksi. Suomen ja Viron osuus tuotannosta on arviolta n. 90%. Neuleet valmistetaan Liettuassa, silkki- sekä untuvatuotteet Turkissa. R-Collection pyrkii jatkuvasti lisäämään luonnonmukaisten

ja kierrätettyjen raaka-aineiden käyttöä mallistoissaan. Tavoitteena on käyttää pelkästään GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa klassikkomallistossa vuoteen 2023 mennessä.

Kestäviä luottovaatteita jo vuosikymmenten ajan
R-Collection on valmistanut laadukkaita ja käytännöllisiä luottovaatteita jo vuodesta 1978. R-Collectionin ydin on tavallisissa vaatteissa; anorakeissa, T-paidoissa ja collegeissa. Tavallinen ei tarkoita tylsää, vaan laadukasta, klassista ja ajatonta. Tuotteet ovat helposti huollettavia ja ne on suunniteltu kestämään kulutusta. R-Collection haluaa valmistaa tuotteita, jotka ovat yhtä ajankohtaisia niin tänään kuin viiden vuoden kuluttua, sekä kestävät sukupolvelta toiselle.

Kuluttajatiedustelut:
info@r-collection.com
Mediatiedustelut:
aino@sugarhelsinki.com

Saatavuus:
www.r-collection.com
R-Collectionin omat myymälät, Stockmann ja Sokos

Tilaa Sugar Helsingin asiakasuutiskirje

Kerromme Sugar Helsingin ajankohtaisista uutisista asiakkaillemme ja työstämme kiinnostuneille yrityksille kerran kuukaudessa. Kiitos, että haluat olla osa vastuullisten yritysten vallankumousta.