Kategoriassa Caset \\ Sosiaalinen media \\ Vaikuttavat sisällöt

Sosiaalinen media – Case Mossa

Sugarin ja Mossan pitkäjänteinen yhteistyö on vahvistanut Mossan bränditunnettuutta.


Mossa on luomulaatuinen Ecocert-sertifioitu kosmetiikkasarja, jonka luonnolliset ihonhoitotuotteet perustuvat ainutlaatuisiin, pohjoisen marjoista saataviin vitamiinikoostumuksiin.

Toimeksianto

Sugar on vastannut Mossan sosiaalisen median kanavista osana pr- ja viestintäkumppanuutta jo vuodesta 2018 lähtien.

Toimenpiteet

Sugar vastaa Mossan sosiaalisen median kanavien ylläpidosta sekä sisällöntuotannosta aktiivisesti ja tavoitteellisesti. Yhteistyössä asiakkaan kanssa Sugar on kehittänyt Mossan tunnistettavaa visuaalista ilmettä ja tone of voicea sosiaalisessa mediassa tavoitteena luoda kohderyhmää puhuttelevaa, informatiivista, inspiroivaa ja osallistavaa sisältöä.

Palvelut

Sosiaalinen media

Vaikuttavat sisällöt

Tulokset

Mossan bränditunnettuus on kasvanut pitkäjänteisen kehitystyön ja sisällöntuotannon seurauksena. Mossan Instagram-kanavalle on syntynyt lämminhenkinen ja sitoutunut yhteisö luonnonkosmetiikasta kiinnostuneista kuluttajista ja tilin seuraajamäärä on kasvanut tasaisesti lähes viiteen tuhanteen.

Mossan Suomen Instagram-tili on toiminut vuosien varrella esimerkkinä myös kansainväliselle kanavalle. Helmikuusta 2023 alkaen Mossan suomenkielinen ja kansainvälinen Instagram-tili yhdistyivät, jonka seurauksena Sugar siirtyi vastaamaan Mossan sosiaalisen median sisällöntuotannosta ja ylläpidosta kokonaisvaltaisesti tiiviissä yhteistyössä Mossan tiimin kanssa.

Mossan Instagram-kanavalle on syntynyt lämminhenkinen ja sitoutunut yhteisö luonnonkosmetiikasta kiinnostuneista kuluttajista.

Tilaa Sugar Helsingin asiakasuutiskirje

Kerromme Sugar Helsingin ajankohtaisista uutisista asiakkaillemme ja työstämme kiinnostuneille yrityksille kerran kuukaudessa. Kiitos, että haluat olla osa vastuullisten yritysten vallankumousta.