Kategoriassa Tiedotteet

Sugar x Kaamos

Sugarilla kuljemme loka- ja marraskuussa kohti kaamosaikaa yhteistyössä hyvinvointia vaalivien, kotimaisten brändien kanssa

Kaamos, toiselta nimeltään polaariyö on ajanjakso, jolloin aurinko ei nouse koko vuorokauden aikana horisontin yläpuolelle. Kaamos haastaa mielen hyvinvointia ja vaikka kaamosaika esiintyy ainoastaan napapiirejä korkeammilla leveysasteilla,
valon väheneminen näkyy ja tuntuu myös eteläisemmässä Suomessa. 

Kaamosajassa voi nähdä ja kokea muutakin kuin pimeyttä – se on pohjoismaissa esiintyvä ainutlaatuinen ajanjakso, jolloin luonnon rytmin, oman mielen ja kehon kuunteleminen auttavat jaksamaan. Kaamos on mystinen ajanjakso, yöttömän yön arvoinen luonnonilmiö, josta voimme myös voimautua yhdessä. 

Kaamosjaksolla Sugar kutsuu rentoutumaan ja inspiroitumaan media- ja vaikuttajatapahtumissa. Nostamme viikoittain esiin aiheeseen sopivia teemoja ja tuotteita myös mediakanavissamme Sugar Universessa ja Sugarin Instagramissa.

10.11. Järjestettävässä fermentointiworkshopissa keräännymme pitkän pöydän ympärille tutustumaan maitohappokäymisen periaatteisiin. Fermentoinnin saloihin sukellamme Nordkrautin ja kotimaisten kasvisten siivittämänä.

22.11. Korjaa ja huolla -tapahtumassa Arkive Atelier johdattelee vaatehuollon saloihin ja opimme myös mm. villasukkien parsimisesta Helsingin Villasukkatehtaan johdolla.

Kaamos -kampanjajaksolla seuraavat brändit täydentävät showroomin valikoimaa

CARMOLIS – Carmolis on perinteinen, arvostettu ja monipuolinen yrttivalmiste, jota on valmistettu jo 1600-luvulta lähtien vanhan luostarireseptin mukaisesti useiden eri rohdosyrttien eteerisistä öljyistä. Tänä päivänä Carmolis Yrttitippojen rinnalle on kasvanut kokonainen tuoteperhe, jossa hyödynnetään karmeliittamunkkien yrttitietämystä. Laaja valikoima pitää sisällään kurkkukaramelleja, pastilleja ja monia muita tehokkaita yrttivalmisteita.

Carmolis yrttisuihke sopii sisäisesti nautittuna tukkoisille hengitysteille, käheälle kurkulle, äänen avaamiseen ja ulkoisesti käytettynä rasittuneille lihaksille. Karamellit ja pastillit sopivat myös tukkoisille hengitysteille ja hengityksen raikastamiseen.

Monivaikutteinen Carmolis lihasgeeli sopii lievittämään treenin tai staattisen toimistotyön aiheuttamia lihaskipuja. 11 yrtin monivaikutteinen ja tehokas yhdistelmä vilkastuttaa verenkiertoa paikallisesti, rentouttaa lihasjännitystä ja jättää lopuksi miellyttävän lämmön tunteen.


HELSINGIN VILLASUKKATEHDAS on Suomen ainoa perinteinen villasukkatehdas. Roihupellon teollisuusalueella Helsingissä sijaitsevalla tehtaalla valmistetaan hyvin istuvia ja lämmittäviä villasukkia, kunnioittaen perinteitä, suomalaista työtä ja työntekijöitä. 

Helsingin Villasukkatehtaan villasukat tehdään kestämään kulutusta karstavillalangasta, jossa on 70 %villaa ja 30 % polyamidia. Polyamidi tekee villasukasta kestävän, mutta perinteisen polyamidin aiheuttaman ympäristökuorman vuoksi Helsingin Villasukkatehtaan villasukissa käytetään ekologista, perinteistä polyamidia ominaisuuksiltaan vastaavaa Amni Soul Eco® -materiaalia. Tämä tekee Helsingin Villasukkatehtaan villasukista täsin biohajoavat. 

Helsingin Villasukkatehtaan villasukkia on saatavilla pitkällä ja lyhyellä varrella kymmenessä eri värissä, kirkkaista väreistä maanläheisiin sävyihin.


LE PAIN DE FLEURS – Ranskalaiseen Le Pain des Fleurs sarjaan kuuluu erilaisia gluteenittomia, täysin luonnollisiin aineksiin pohjautuvia näkkileipiä. Le Pain des Fleurs klassikkotuotteen, tattarinäkkileivän lisäksi valikoimasta löytyy kvinoa- ja kastanjanäkkileivät.

Le Pain des Fleursin tattarinäkkileipä on ohut ja rapea gluteeniton välipala. Se on leivottu 100% gluteenittomasta, proteiinirikkaasta ja kuitupitoisesta luomutattarista eikä se sisällä lisä-, väri- tai säilöntäaineita. Yksinkertaisesta reseptistään huolimatta herkullinen näkkileipä sopii oivasti aterian lisukkeeksi joko sellaisenaan tai levitteen kera.

Kvinoanäkkileipä sisältää puolet tummaa riisijauhoa ja puolet kvinoajauhoa, vaaleaa ruokosokeria sekä hyppysellisen merisuolaa. Tämä näkkäri sopii nautittavaksi leipänä tai keksinä niin aamiaiseksi, jälkiruoaksi kuin välipalaksi. Kastanjanäkkileipä korvaa leivät, keksit ja jälkiruoat. Luomunäkkileipä on valmistettu ainoastaan riisi- sekä kastanjajauhosta ja hyppysellisestä merisuolaa.

Le Pain des Fleurs näkkileivät toimivat myös kuidun ja raudan lähteenä, ja sisältävät runsaasti magnesiumia.


LAPONIE – Laponie of Scandinavia luo mutkatonta ihonhoitoa ongelmaiholle, mikä tarkoittaa yksinkertaisia ja yhdistettäviä tuotteita, joissa on vain vähän ainesosia ja jotka hoitavat herkkää ja ongelmallista ihoa hellävaraisesti ja tehokkaasti.

Kaikki Laponie tuotteet on kehitetty yrityksen omassa laboratoriossa Helsingissä, ilman lisättyjä hajusteita tai täysin ilman hajusteita, vegaanisilla ja kasviperäisillä raaka-aineilla. Laponie pyrkii käyttämään tuotteissaan mahdollisimman paikallisesti ja kestävästi tuotettuja raaka-aineita, keskittyen aina niiden laatuun ja soveltuvuuteen herkälle ja ongelmalliselle iholle. Kaikki Laponie-tuotteet myös valmistetaan Suomessa.

Laponien All-Around Balm on täydellinen kylmien kelien luottotuote, joka hoitaa miltei kaikkia iho-ongelmia. Vedetön, hoitava ja suojaava voide sisältää ihoa korjaavaa arganöljyä,  pehmentävää kauraöljyä sekä rauhoittavaa bisabololia. Balsami jättää puolimatan pinnan ja sopii myös meikin alle. Kuten kaikki Laponien tuotteet, balsami on kehitetty ja valmistettu Suomessa, eikä se sisällä hajusteita tai eläinperäisiä raaka-aineita.

Laponie tarkoittaa myös Lappia ranskaksi. <3


LILJA THE LABEL – Lilja on vuonna 2016 perustettu suomalainen uima-asumerkki, joka tarjoaa laadukkaita ja asiakkaille vuoden ympäri saavutettavia tuotteita kuluttajaystävällisin hinnoin. Liljalle uimapuku ei koskaan ole ollut pelkkä kausituote, sillä ympäriltämme löytyy upeita luonnonvesiä, joista voi nauttia vuoden ympäri. Tuotteet valmistetaan eettisesti kierrätysmateriaaleista (ECONYL®) Portugalin Guimarãesissa. Liljan suurimpia vastuullisuustavoitteita on ollut siirtää tuotanto kokonaan EU:n alueelle, ja alkuvuodesta 2022 löytyi täydellinen kumppani.

Ihanimpien kylmäuinti-kauden uikkareiden lisäksi uutuutena Liljan syys-talvimallistosta löytyy nyt myös muita rauhoittumisen sesonkiin liittyviä tuotteita, kuten pehmeitä bambualusvaatteita ja college-asuja. Minimalistiset, luonnon- ja kierrätysmateriaaleista valmistetut tuotteet tulevat ennakkomyyntiin lokakuun puolessa välissä ja matkaavat uusiin koteihin lokakuun lopusta alkaen. 


Sugarin showroomilta Kaisaniemestä löytyy Kaamosjakson tuotekuraation yhdestä aiheelle omistetusta tilasta. Tervetuloa kylään!

Online showroomin tuotekuraatioon pääset tästä

Tiedustelut:
Noora Westerlund: 050 351 2815, noora@sugarhelsinki.com
Oona Pohjolainen: 045 266 4212, oona@sugarhelsinki.com

Tilaa Sugar Helsingin asiakasuutiskirje

Kerromme Sugar Helsingin ajankohtaisista uutisista asiakkaillemme ja työstämme kiinnostuneille yrityksille kerran kuukaudessa. Kiitos, että haluat olla osa vastuullisten yritysten vallankumousta.