Kategoriassa Caset \\ Lanseeraukset \\ PR ja viestintä \\ Tapahtumat \\ Vaikuttajamarkkinointi

Tash. sisterhood lanseeraus

Uusi brändi herätti paljon mielenkiintoa mediassa, ja Trendi nosti brändin kokonaisuutena yhdeksi alkuvuoden kiinnostavimmista uutuuksista.

Tash. sisterhood on Ruotsissa vuonna 2019 perustettu, NaTrue-sertifioitu luonnonkosmetiikkamerkki, jonka holistinen toimintatapa luottaa kasvien voimaan. Tuotteet tulivat Suomessa yksinoikeudella myyntiin Sokoksiin, Emotioneihin sekä Jolieen naistenpäivänä 8.3.2022.

Toimeksianto

Sugar auttoi lanseeraamaan Tash. sisterhood -brändin Suomen markkinoille maaliskuussa 2022.

Toimenpiteet

Vaikuttajille ja kauneustoimittajille lähetettiin tiedote uudesta tuotemerkistä, ja valittuja vaikuttajia hemmoteltiin naistenpäivän lähetyksellä, joka sisälsi Tash. sisterhood -tuotteiden lisäksi kukkakimpun ja suklaata.

Palvelut

Tapahtumat

Tiedottaminen

PR ja viestintä

Vaikuttajamarkkinointi

Tulokset

Maalis-kesäkuussa 2022 Tash. sisterhood sai mediassa yli 70 osumaa ja useat lehdet kiinnostuivat nostamaan tuotteita palstoillaan. Esimerkiksi Kauneus & Terveys valitsi Tash. sisterhoodin tuotteen parhaaksi päivävoiteeksi ja Trendi nosti brändin kokonaisuutena yhdeksi alkuvuoden kiinnostavimmista uutuuksista. Tuotteet herättivät paljon kiinnostusta ja monen täysin uuden brändin tavoin myös Tash. sisterhoodin kohdalla kiinnostus lisääntyi kesää kohden.

Maalis-kesäkuussa 2022 Tash. sisterhood sai yli 70 mediaosumaa.

Tilaa Sugar Helsingin asiakasuutiskirje

Kerromme Sugar Helsingin ajankohtaisista uutisista asiakkaillemme ja työstämme kiinnostuneille yrityksille kerran kuukaudessa. Kiitos, että haluat olla osa vastuullisten yritysten vallankumousta.