Kategoriassa Tiedotteet

Urtekram Nordic Beauty lanseeraa kasvojenhoitotuotteiden valikoimaa täydentävät silmänympärysvoiteet

Silmänympärysiho kaipaa aivan erityistä huolenpitoa päivittäin, sillä iho silmien ympärillä on muuta kasvojen ihoa ohuempi. Silmänympärysiholta kosteus haihtuu helposti ja suojan antava hydrolipidikalvo on lähes olematon. Silmänympärysihon hoitotuotteiden erityinen ohut, mutta hoitava koostumus kosteuttaa ja ravitsee silmänympärysihoa aiheuttamatta turvotusta.

Silmänympärysvoidetta riittää reilu nuppineulanpään kokoinen määrä, jonka voi levittää lempein ottein ala- ja yläluomelle sekä silmän ulkonurkkiin liikkuvan luomen ihoa lukuunottamatta. Silmänympärysvoidetta levittäessäsi voit tehdä iholle myös kevyen hieronnan tai taputella voidetta hellästi nimettömin sormin, jolloin lymfa- ja verenkierto elpyy ja turvotus saattaa helpottaa. Silmänympärysvoide sopii hyvin käytettäväksi myös huultenympäryksille, joissa ikääntymisen merkit saattavat näkyä aikaisin.

Urtekram Moisturizing Eye Gel

Kosteuttava silmänympärysgeeli normaalille sekä helposti turpoavalle silmänympärysiholle. Kevyt geeli sisältää intensiivisesti kosteuttavaa hyaluronihappoa, hoitavaa alfa-bisabolin uutetta ja silmänympärysihon turvotusta ja tummuutta ehkäisevää päivänkakkaraa.

Käyttö: Levitä silmänympärysgeeliä päivittäin aamuin illoin. Sipaise hieman tuotetta myös huultenympärysiholle. Jos silmänympärysiho on altis turvotuksille tai kaipaat muuten viilentävää tunnetta, voit säilyttää Urtekramin uutta kosteuttavaa silmänympärysgeeliä myös jääkaapissa.

6,90€ / 15 ml

 

Urtekram Nourishing Eye Cream

Ravitseva silmänympärysvoide kuivalle ja ikääntyvälle iholle. Täyteläinen silmänympärysihon voide sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa, rauhoittavaa manteliöljyä ja turvotusta sekä silmänympärysihon tummuutta ehkäisevää päivänkakkarauutetta.

Käyttö: Levitä ja taputtele hellästi silmänympärysvoidetta päivittäin aamuin illoin. Sipaise hieman tuotetta myös huultenympärysiholle. aina tarvittaessa.

6,90€ / 15 ml


Urtekram Nordic Beauty päivittäinen ihonhoitorutiini kuivalle ja normaalille iholle

Kuivan ja normaalin ihon ihonhoitorutiinin kulmakivet ovat hellävarainen puhdistus ja ihon tehokas kosteutus. Puhdistustuotteeksi voi valita mieleisensä koostumuksen, tai tehdä iholle tarvittaessa tehokkaan tuplapuhdistuksen käyttämällä puhdistukseen kahta tuotetta. Tuplapuhdistuksessa Puhdistusmaito poistaa iholta meikin ja Puhdistusgeeli viimeistelee puhdistuksen liottamalla iholta viimeisetkin liat ja epäpuhtaudet. Iho voi kaivata tuplapuhdistusta erityisesti silloin, jos siinä on paksu kerros meikkiä tai aurinkovoiteita. Tarvittaessa voit täydentää rutiinia Raikastavalla Misellivedellä. Ihon ravitseminen onnistuu Päivä-, Yö- ja Silmänympärysvoiteilla, joiden koostumukset ovat optimaaliset kuivan ja normaalin ihon hoitoon. Erittäin kuivalle iholle voi levittää Yövoidetta myös aamuisin. Urtekramin 3 Minutes Mask -kasvonaamiot sopivat hyvin normaalin ja kuivan ihon hoitoa täydentäviksi tuotteiksi.

Puhdista

Hellävarainen Puhdistusmaito

5,90 € / 245 ml

Ravitseva ja hoitava maitomainen puhdistustuote poistaa iholta lian ja meikin kuivattamatta. Manteli-, kookos- ja jojobaöljyt hoitavat ihoa puhdistuksen yhteydessä. Käytä kaksoispuhdistuksen ensimmäisenä tuotteena tai ainoana puhdistusvaiheena.

Hellävarainen Puhdistusgeeli

5,90 € / 150 ml

Appelsiininkukan tuoksuinen puhdistusgeeli hemmottelee mieltä ja puhdistaa lempeästi mutta perusteellisesti kasvojen ihon. Aloe vera jättää ihon hoidetuksi ja kosteutetuksi. Käytä kaksoispuhdistuksen toisena tuotteena tai ainoana puhdistusvaiheena.

Kosteuta

Ravitseva Päivävoide

9,90 € / 50 ml

Lempeän appelsiininkukan tuoksuinen päivävoide kosteuttaa, ravitsee ja suojaa ihoa päivän ajan. Hoitavan koostumuksen salaisuus on kookosöljy, sheavoi ja kauraöljy. Levitä puhtaille kasvoille aamuisin.

Ravitseva Yövoide

9,90 € / 50 ml

Urtekramin hoitavin ja ravitsevin voide sisältää kookosöljyä, kauraöljyä, sheavoita sekä antioksidantti Q10:ntä. Auttaa ihoa palauttamaan hehkun ja kosteuden yön aikana. Levitä puhdistetuille kasvoille iltaisin, tai todella kuivalle iholle päiväksi.

Ravitseva Silmänympärysvoide

6,90 / 15 ml

Herkkää ja ohutta silmänympärysihoa ravitseva voide. Sisältää hyaluronihappoa, päiväkakkarauutetta ja manteliöljyä. Levitä silmänympärysiholle aamuin illoin.


Urtekram Nordic Beauty päivittäinen ihonhoitorutiini normaalille ja sekaiholle

Normaalin ja sekaihon päivittäinen ihonhoitorutiini koostuu ihon tehokkaasta puhdistuksesta ja lempeästä kosteutuksesta. Puhdistusgeelin ja Miselliveden kombo poistaa iholta meikin ja lian kuivattamatta. Intensiivisen kosteuttavat Päivä- ja Yövoide hoitavat ja suojaavat ihoa päivin ja öin. Silmänympärysvoiteen käyttö viimeistelee päivittäisen ihonhoitohetken. Ihonhoitorutiinia voi täydentää tarvittaessa Urtekramin kasvonaamioilla.

Puhdista

Raikastava Misellivesi

5,90 € / 245 ml

Tehokas ja hellävarainen Misellivesi viimeisteleen ihon puhdistuksen. Sisältävää appelsiiniöljyä ja sokerijuurikasta, jotka hoitavat ihoa puhdistuksen yhteydessä. Lisää tuotetta kestovanulapulle ja pyyhi kasvot ja kaula kauttaaltaan. Sopii hyvin myös aamuiseen ihonpuhdistukseen ja raikastukseen.

Raikastava Puhdistusgeeli

5,90 / 150 ml

Virkistävän sitruunaruohon tuoksuinen puhdistusgeeli raikastaa ja puhdistaa ihon kuivattamatta. Aloe vera jättää ihon hoidetun tuntuiseksi.

Kosteuta

Kosteuttava Päivävoide

9,90 € / 50 ml

Raikas ja tehokosteuttava Päivävoide auttaa ylläpitämään ihon elastisuutta ja kosteustasapainoa. Sisältää hyaluronihappoa, aloe veraa sekä jojobaja manteliöljyjä. Levitä puhdistetuille kasvoille aamuisin.

Kosteuttava Yövoide

9,90 € / 50 ml

Kosteuttava ja virkistävä Yövoide sisältää aloe veraa sekä manteli- ja jojobaöljyjä, jotka auttavat ylläpitämään ja palauttamaan ihon kosteuden ja joustavuuden. Levitä kasvoille iltaisin puhdistuksen jälkeen

Kosteuttava Silmänympärysgeeli

6,90 / 15 ml

Intensiivisesti kosteuttava silmänympärysgeeli sisältää hyaluronihappoa sekä alfa-bisabololin ja päiväkakkaran uutteita. Levitä ja taputtele hellävaraisesti herkälle silmänympärysiholle aamuin illoin.

Urtekram 3 Minutes Mask -naamiot

7,90 € / 75 ml

Päivittäistä ihonhoitorutiinia voi täydentää tarvittaessa ihoa hoitavilla kasvonaamioilla. Urtekramin 3 Minutes Mask -kasvonaamio on näppärä ja nopea tapa kosteuttaa, heleyttää, ravita tai syväpuhdistaa kasvojen iho. Urtekramin naamioilla onnistuu myös multimasking, jolloin voit levittää kasvojen eri kohtiin eri naamion. Anna naamion vaikuttaa vähintään 3 minuutin ajan ja huuhtele tai pyyhi pois. Voit käyttää naamioita aina tarvittaessa.

Syväpuhdistava White Clay hillitsee ihon kiiltoa ja hoitaa epäpuhtauksia. Täyteläisen voidemainen koostumus hoitaa ihoa liikaa kuivattamatta. Savinaamio sopii erityisesti normaalille ja rasvoittuvalle iholle. Voit laittaa savinaamiota myös paikallisesti ihon epäpuhtauksille tai usein enemmän rasvoittuvalle t-alueelle.

Heleyttävä Sea Buckthorn -naamio palauttaa ihon kirkkauden ja vähentää näkyviä juonteita. Kirpsakan C-vitamiinipitoinen tyrni antaa iholle sen kaipaamaa glowta. Naamio sopii väsyneelle, samealle iholle tai ennen juhlia hirkastaksi hoidoksi.

Tehokosteuttava Agave-naamio sisältää superkosteuttajaksi kutsuttua agavea. Naamio kosteuttaa ja elvyttää kuivaa ihoa palauttaen kimmoisuuden ja hehkun. Sopii erityisesti normaalille ja kuivalle iholle, joka kaipaa intensiivistä kosteutusta. Ihana loppukesän tuote, joka palauttaa iholle kosteuden.

Ravitsevan Murumuru Butter -naamion kermainen koostumus levittyy iholle samettiseksi kerrokseksi pehmentäen ja rauhoittaen ihoa. Murumuruvoi tunnetaan sen ihoa lempeästi hoitavista, ravitsevista ja rauhoittavista ominaisuuksistaan. Naamio sopii erityisesti kuivalle ja epätasapainoiselle sekä herkälle iholle, sekä talvella käyttöön kaikille intensiivisesti ravitsevuutta kaipaaville ihoille.

Urtekram Nordic Beauty -tuotteet ovat aina 100% biohajoavia. Tuotteet pilkkoutuvat luonnossa pienemmiksi yhdisteiksi, esimerkiksi hiilidioksidiksi, kun ne ovat kosketuksissa maaperään, maatuvaan maa-ainekseen tai esimerkiksi vedessä esiintyviin entsyymeihin. Raaka-aineiden biohajoavuus on määritelty niin, että nopeasti biohajoavat raaka-aineet pilkkoutuvat testattaessa 28 päivän aikana vähintään 60 prosenttisesti.


Saatavuus: Hyvin varustetut päivittäistavarakaupat, tavaratalot, luontaistuote- ja verkkokaupat ympäri maan.
Kuluttajatiedustelut: kuluttajapalvelu@midsona.com
Mediatiedustelut: roosa@sugarhelsinki.com

Tilaa Sugar Helsingin asiakasuutiskirje

Kerromme Sugar Helsingin ajankohtaisista uutisista asiakkaillemme ja työstämme kiinnostuneille yrityksille kerran kuukaudessa. Kiitos, että haluat olla osa vastuullisten yritysten vallankumousta.