Kategoriassa Tiedotteet

Urtekram Nordic Beautyn uudistunut miesten sarja koostuu tehokkaista ihonhoidon kulmakivistä

Tanskalaisen luomupioneerin Urtekram Nordic Beautyn uudistunut miesten tuotesarja sisältää neljä tehokasta ja helppokäyttöistä tuotetta, jotka on kehitetty hoitamaan miehille tyypillisiä ihonhoidon haasteita. Luonnollisista, luomusertifioiduista ja 100 % biohajoavista tuotteista koostuva tuotesarja vastaa miehille suunniteltujen ihonhoitotuotteiden kasvavaan kysyntään.


Urtekramin uudistuneen miesten sarjan tuotteet, puhdistusgeeli ja geelivoide kasvoille, voidemainen deodorantti sekä monikäyttöinen vartalon ja hiusten pesuun suunniteltu 2-in-1 suihkusaippua luovat helpon ja selkeän perustan miesten ihonhoitoon. Tuotteiden sisältämät luonnolliset uutteet hoitavat miesten iholle tavallisia haasteita kuten rasvoittuvuutta ja parranajon aiheuttamaa ärtynyttä ihoa.

Tuotesarja sisältää uusia ja tehokkaita raaka-aineita, kuten rauhoittavaa Tazman-pippuriuutetta, rasvoittuvalle iholle soveltuvaa salisyylihappoa sekä puhdistavaa pajuhiiltä, joka tuo suihkusaippuan koostumukseen intensiivisen mustan sävyn. Tuotteissa
on raikkaan moderni unisex-tuoksumaailma ja ne sopivat kaikille ihotyypeille. Salisyylihappoa sisältävä puhdistusgeeli ja geelivoide toimivat myös nuoremmalle epäpuhtaalle iholle.

Kasvavaan miesten ihonhoito- ja luomutuotteiden kysyntään vastaavat tuotteet ovat ECOCERT Organic -luomusertifioituja, 100 % biohajoavia, vegaanisia ja luonnollista alkuperää.

URTEKRAM MEN FACE WASH – Puhdistusgeeli kasvoille
Tehokas ja raikas puhdistusgeeli kasvoille poistaa tehokkaasti epäpuhtaudet samalla virkistäen ja vahvistaen ihoa. Sopii käytettäväksi aamuin illoin, myös rauhoittamaan ihoa ennen ja jälkeen parranajon. Ksantaanikumin ja salisyylihapon yhdistelmä tekee ihosta pehmeän ja miellyttävän tuntuisen Tazman-pippuriuutteen rauhoittaessa ihoa esimerkiksi parranajon jälkeen.
5,90 € / 150 ml

URTEKRAM MEN 2-IN-1 HAIR & BODY WASH – Suihkusaippua vartalolle ja hiuksille
Puhtaan ja raikkaan tunteen antava 2-in-1 suihkusaippua vartalolle ja hiuksille raikkaalla, maskuliinisella tuoksulla. Ginseng-uute ja pajuhiili puhdistavat vartalon ihon ja tekevät hiuksista puhtaat, kosteutetut ja pehmeät. Orgaaninen pajuhiili antaa tuotteelle mustan värin, mutta ei värjää vaatteita tai vaaleita hiuksia, vaan toimii ainoastaan tehokkaana puhdistajana.
5,50 € / 200 ml

URTEKRAM MEN FACE GEL CREAM – Geelivoide kasvoille
Pitkäkestoisen kosteutuksen antava raikas geelivoide kasvoille. Antaa kuivalle iholle välittömän kosteutuksen ja raikkauden tunteen jättäen ihon joustavaksi ja mukavan tuntuiseksi. Ei jätä rasvaista tunnetta, eikä kiiltävää lopputulosta. Sisältää korkkitammen uutetta, joka tasoittaa punoitusta, tekee ihosta pehmeämmän ja sileämmän sekä Tazman-pippuriuutetta, joka rauhoittaa rasvoittunutta ja ärtynyttä ihoa. Salisyylihappo uudistaa ihoa hellävaraisesti ja antaa heleän lopputuloksen.
5,90 € / 150 ml

URTEKRAM MEN CREAM DEO – Voidemainen deodorantti
Aktiiviseen elämään suunnitellussa voidemaisessa deodorantissa on raikas maskuliininen tuoksu mandariinista, vihreistä kasveista, jasmiinista ja basilikasta. Sisältää hoitavan ja tehokkaan yhdistelmän rauhoittavaa ja elvyttävää aloe veraa sekä luomubaobabia, lakritsia ja sinkkisinoleaattia, jotka suojaavat ja poistavat hajua.
4,90 € / 50 ml

Urtekramin pakkaukset ovat kasvipohjaisia ja valmistettu uusiutuvasta sokeriruo’osta. Lisäksi kaikki käytettävät raaka-aineet
ovat korkealaatuisia, luonnonmukaisia ja 100 % biohajoavia. Urtekramin tuotteet ovat vegaanisia sekä ECOCERT Organic
-sertifioituja COSMOS-standardin mukaan. Tuotteita ei siis ole testattu eläimillä eikä tuotannossa ole käytetty silikoneja,
petrokemian tuotteita eikä synteettisiä säilöntäaineita.


Saatavuus: Hyvin varustellut päivittäistavarakaupat, tavaratalot, luontaistuote- ja verkkokaupat ympäri maan
Mediatiedustelut: roosa@sugarhelsinki.com
Kuluttajatiedustelut: kuluttajapalvelu@midsona.f

Tilaa Sugar Helsingin asiakasuutiskirje

Kerromme Sugar Helsingin ajankohtaisista uutisista asiakkaillemme ja työstämme kiinnostuneille yrityksille kerran kuukaudessa. Kiitos, että haluat olla osa vastuullisten yritysten vallankumousta.