Kategoriassa Tiedotteet

Urtekram uudistaa kookosöljynsä sekä tuo markkinoille valmiit kätevät mausteseokset Aasian ja Italian mauilla

Tanskalainen luomuruoan suunnannäyttäjä Urtekram uudistaa tänä syksynä kaikki kookosöljynsä. Kylmäpuristettu kookosöljy saa uuden raaka-aineen myötä Reilun kaupan sertifikaatin, ja on näin ollen ainoa luomulaatuinen Reilu kauppa -sertifioitu kookosöljy segmentissään. Lisäksi raaka-ainevaihdoksen myötä tuotteet ovat puhtaita allergeenijäämistä. Luvassa on lisäksi etikettien ja pakkauskokojen pieni muutos: kylmäpuristettu ja neutraalinmakuinen kookosöljy löytyvät nyt hieman isommista pakkauksista päivitetyllä etiketillä.

Urtekram tuo samalla markkinoille kolme uutta valmista mausteseosta, joiden avulla ruokien maustaminen onnistuu helposti yhdellä ainoalla tuotteella – edes suolaa ei tarvitse lisätä erikseen. Asian-, Pasta- ja Pizza Spice Mix -mausteseokset mahdollistavat maukkaita, nopeita ja helppoja aterioita yhdessä Urtekramin valikoiman muiden tuotteiden kanssa. Urtekramin mausteseokset ovat käteviä kiireiseen arkeen; tuotteiden avulla valmistuu nopeasti maukas Pad Thai tai italialainen pastakastike. Maustepurkeissa on selkeät vinkit, mihin ruokiin maustemixit sopivat sekä annosteluohje helpottamaan maustamista. Näin kuluttaja saa tarpeeksi makua ruokaansa ja onnistuu varmasti. Mausteseokset ovat sekä lasten että aikuisten makuun, eivätkä ne sisällä lisäaineita tai sokeria.

Application

Description automatically generated with low confidence
A picture containing application

Description automatically generated

Kylmäpuristettu luomu kookosöljy, Reilu kauppa 480ml ja 220ml
Urtekramin luomu kookosöljy on puristettu juuri kerätyistä, tuoreista kookoksista. Näin öljyn maku ja laatu säilyvät mahdollisimman korkeana. Kookosöljy on keittiön monitoimiöljy, joka soveltuu niin ruoanlaittoon kuin leivontaankin. Uuden raaka-aineen myötä tuote on puhdas allergeenijäämistä. Tuote on nyt sekä luomu- että Reilu kauppa -sertifioitu.

Ainesosat: kylmäpuristettu luomu kookosöljy
Hinta: 480 ml n. 7,50 € / 220 ml n. 4,40 €
Saatavuus: Kesko, SOK

En bild som visar text, kopp, orange

Automatiskt genererad beskrivning

Neutraali luomu kookosöljy 480ml
Neutraali kookosöljy on jalostettua kookosöljyä, josta on poistettu kookokselle ominainen maku ja tuoksu. Öljyä voidaan käyttää täysin samaan tapaan kuin tavallistakin kookosöljyä; ruoanlaittoon ja leivontaan. Uuden raaka-aineen myötä tuote on puhdas allergeenijäämistä.

Ainesosat: neutraali luomu kookosöljy 
Hinta: n. 5,90 €
Saatavuus: Kesko, SOK

A picture containing application

Description automatically generated

Aasialainen luomu mausteseos 60 g
Keskivahva, aasialaisin mauin rakennettu seos käytettäväksi eri aasialaisten ruokien maustamiseen. Tällä seoksella maustaa helposti esim. wokit, curryt, Pad Thait ja Tom Kha -keitot. Päämausteina sitruunaruoho, curry ja korianteri. Seoksessa on suolaa, joten vain yksi maustepurkki riittää maustamiseen. Ei lisättyä sokeria.

Ainesosat: Suola, curry* (21 %) (kurkuma*, korianteri*, keltainen SINAPPIjauhe*, fenkolijauhe*, makea paprika*, sarviapilan siemenjauhe*, inkivääri*, valkosipuli*, jauhettu mustapippuri*, kumina*, maustepippuri*, jauhettu kardemumma*, vahva paprika*, jauhettu muskottipähkinä*, cassiakaneli*), korianteri* (20 %), sitruunaruoho* (15 %), inkivääri*, valkosipuli*, cayennepippuri*. *= Luomu.
Hinta: n. 4,20 €
Saatavuus: Kesko, Prisma

Graphical user interface, application

Description automatically generated

Pasta luomu mausteseos 50 g
Mieto mauste- ja yrttisekoitus, joka sisältää oreganoa, basilikaa ja makeaa paprikaa. Täydellinen keittoihin, pastoihin ja muihin italialaisiin ruokiin. Tässä kätevässä mausteseoksessa on juuri oikeat mausteet, jolla jokainen kokki onnistuu maustamaan italialaisen ruokansa täydelliseksi. Seoksessa suolaa, joten vain yksi maustepurkki riittää maustamiseen. Ei lisättyä sokeria.

Ainesosat: Suola, oregano* (22 %), makea paprika* (13 %), valkosipulirouhe*, sipulirouhe*, basilika* (7 %), mustapippurirouhe*, rosmariini*, timjami*, SELLERIjauhe*. * = Luomu.
Hinta: n. 4,20 €
Saatavuus: Kesko, Prisma

A picture containing graphical user interface

Description automatically generated

Pizza luomu mausteseos 26 g
Mieto, italialaisesta keittiöstä inspiraation saanut yrittiseos pizzojen viimeistelyyn ja tomaattipohjaisten ruokien maustamiseen. Pääyrtteinä basilika, meirami ja timjami. Helppoon ja vaivattomaan ruoan maustamiseen!

Ainesosat: Basilika*, meirami*, rosmariini*, timjami*, kynteli*, oregano*. * = Luomu.
Hinta: n. 3,50 €
Saatavuus: Kesko, Prisma

Mediatiedustelut
aino@sugarhelsinki.com 

Kuluttajatiedustelut
+358207434755 klo 13-15 
kuluttajapalvelu@midsona.fi 
@urtekramsuomi

Tilaa Sugar Helsingin asiakasuutiskirje

Kerromme Sugar Helsingin ajankohtaisista uutisista asiakkaillemme ja työstämme kiinnostuneille yrityksille kerran kuukaudessa. Kiitos, että haluat olla osa vastuullisten yritysten vallankumousta.