Kategoriassa Tiedotteet

Uutuuksia Etelä-Koreasta – Tervetuloa Whamisa Fresh Algae- ja Pear Blossom -tuotelinjat

Korealaisen Whamisan ’clean beauty’ -konseptin mukainen Whamisa Fresh -ihonhoitosarja kasvaa kahdella uudella tuotelinjalla.

Whamisa Fresh on vegaaninen, luonnollinen ja intuitiivinen ihonhoitosarja, joka valjastaa puhtaiden, aktiivivaikutteisten kasviraaka-aineiden tehon. Vähemmän on enemmän, jonka vuoksi tuotteiden koostumuksissa vältetään tarpeettomia täyteaineita.

Whamisa Fresh kasvaa tänä syksynä kahdella uudella ”Clean Beauty”- konseptin mukaisella linjalla ja jymymenestykseksi noussut Cactus-linja saa rinnalleen Whamisa Fresh Algae– ja Whamisa Fresh Pear Blossom -linjat.

Merilevän ihoa kiinteyttävä ja supistava vaikutus

Merilevä on täynnä meren elinvoimaa sisältäen runsaasti algiinihappoa ja fukoidaania, jotka supistavat ihohuokosia, vähentävät turvotusta sekä tekevät ihosta heleän, elastisen ja täyteläisen. Merilevällä on myös erinomaiset detoxvaikutukset iholla.

Päärynänkukan ihoa kirkastava vaikutus saa iholle nuorekkaan hehkun

Päärynänkukka-tuotelinjan aktiiviaineina ovat runsaasti tanniineja sisältävä päärynänkukkauute, luteoliinia sisältävä päärynän hedelmäuute sekä polyfenoleita sisältävä sieniuute (siiliorakas), jotka kirkastavat ihoa vähentäen pigmenttimuutoksia.

Suosittu Algae Kelp Mask – Merileväkasvonaamio tekee paluun Whamisa Fresh -tuotelinjassa

Kaikille ihotyypeille soveltuva Whamisa Fresh Merilevänaamio on kliinisesti todettu kirkastavan ja heleyttävän ihoa, vähentävän turvotusta ja supistavan ihohuokosia. Tehokkaasti ihoa kosteuttava vaikutus vähentää ihon karheutta sekä juonteita ja ryppyjä. Tämä merestä inspiraationsa saanut, kertakäyttöinen naamio tuo sinulle välittömästi täydellisen spa-elämyksen kotiin. Levitä kahdessa osassa oleva naamio puhtaalle kasvojen iholle, anna vaikuttaa 10-20 minuuttia ja poista kasvoilta. Merilevän sisältämä klorofylli saattaa jättää iholle vihreitä jälkiä. Huuhtele kasvot tarvittaessa haalealla vedellä.

OVH: 12,50€

 

Algae Toner Essence – Merilevä hoitoneste supistaa ihohuokosia ja vähentää turvotusta

Tämä merestä inspiroitunut hoitoneste sisältää aktiivivaikutteisen cocktailin viher- ja punalevälajikkeita, jotka sisältävät runsaasti beetaglukaania, algiinihappoa ja fukoidaania. Vihreät levät kosteuttavat, rauhoittavat ja kiinteyttävät ihoa, kun taas punalevät suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta, vahvistavat ihon suojakerrosta ja napakoittavat ihoa. Raikas hoitoneste parantaa ihon kimmoisuutta, supistaa ihohuokosia ja antaa iholle terveen hehkun.

OVH: 35,00€


Pear Blossom Single Essence – Päärynänkukka hoitoneste kirkastaa ihoa vähentäen pigmenttimuutoksia

Tämä ihoa kirkastava tehotiiviste on täynnä aktiivisia ainesosia, kuten päärynän kukista saatavaa tanniinia, päärynän hedelmistä saatavaa luteoliinia, polyfenolia ja sienistä saatavaa beetaglukaania. Vesiliukoinen C-vitamiinin johdannainen, askorbyyliglukosidi, vaikuttaa antioksidanttisesti auttaen samalla kirkastamaan ja häivyttämään pigmenttimuutoksia iholla näkyvin tuloksin. Yhdistettynä kosteuttaviin ja rauhoittaviin ainesosiin, kuten hyaluronihappoon, iho tuntuu miellyttävältä ja virkistyneeltä. Hienostunut Päärynänkukka- hoitoneste soveltuu kaikille ihotyypeille ja on ihanteellinen aikuiselle iholle. Kaada hoitonestettä kämmenille ja taputtele puhtaalle ja kuivalle kasvojen iholle kevyesti painellen.

OVH: 35,00€

 

Kaikki Whamisan tuotteet ovat BDIH-luonnonkosmetiikkasertifioituja ja vegaanisia.

Mediatiedustelut: roosa@sugarhelsinki.com
Kuluttajatiedustelut: info@naturalgoodscompany.com

Tilaa Sugar Helsingin asiakasuutiskirje

Kerromme Sugar Helsingin ajankohtaisista uutisista asiakkaillemme ja työstämme kiinnostuneille yrityksille kerran kuukaudessa. Kiitos, että haluat olla osa vastuullisten yritysten vallankumousta.