Kategoriassa Caset \\ Vaikuttajamarkkinointi

Vaikuttajamarkkinointi – Case Puhtaasti kotimainen

Sugar suunnitteli ja toteutti vihanneskorilähetykset 20:lle ruoanlaitosta kiinnostuneelle Instagram- ja TikTok -vaikuttajalle.

Puhtaasti kotimainen kertoo kotimaisesta kasvihuonevihannestuotannosta. Puhtaasti kotimaista-merkkiä tai Sirkkalehtimerkkiä käytetään ainoastaan täysin kotimaisissa syötävissä puutarhatuotteissa sekä perunassa. Merkkiä saa käyttää ainoastaan ekstra- ja ykkösluokan tuotteissa, joten merkki myös varmistaa tuotteiden laadun.

Toimeksianto

Puhtaasti kotimainen halusi lisätä näkyvyyttä kevätsesongissa olevista kotimaisista kasvihuonevihanneksista sekä jakaa niistä tietoa vihanneslähetysten välityksellä vaikuttajille.

Toimenpiteet

Sugar suunnitteli ja toteutti herkullisen näköiset, runsaat vihanneskorilähetykset 20:lle relevantille ruoanlaitosta kiinnostuneelle Instagram- ja TikTok -vaikuttajalle. Keväinen kokoelma sesongissa olevia, tuoreita Sirkkalehtimerkillä varustettuja vihanneksia pakattiin Parolan rottingin kauniiseen pärekoriin Jokipiin pellavan teemaan sopivan Tarha-kuosillisen liinan kanssa. Lähetyksen mukana vaikuttajat saivat myös painetun viestin, jossa oli tiivis tietoisku Puhtaasti kotimaisen toiminnasta ja kotimaisista vihanneksista.

Kuva: @foodbytwins

Palvelut

Vaikuttajamarkkinointi

Tulokset

20 TikTok- ja Instagram -vaikuttajaa vastaanotti lähetyksen ja lähes kaikki postasivat kauniista koreista omissa kanavissaan. Moni vaikuttaja postasi myös herkullisista resepteistä joissa olivat hyödyntäneet lähetyksessä olleita vihanneksia, sekä tietoa Puhtaasti kotimaisesta. Postausten arvioitu media-arvo oli yhteensä yli 113,8 tuhatta euroa.

Postausten arvioitu media-arvo oli yhteensä yli 113,8 tuhatta euroa.

Kuva: @kirsikkasimberg

Tilaa Sugar Helsingin asiakasuutiskirje

Kerromme Sugar Helsingin ajankohtaisista uutisista asiakkaillemme ja työstämme kiinnostuneille yrityksille kerran kuukaudessa. Kiitos, että haluat olla osa vastuullisten yritysten vallankumousta.