Kategoriassa Caset \\ Vaikuttajamarkkinointi

Vaikuttajamarkkinointi – Case Veitsitehdas

Pr-lähetyksen tavoitteena oli kasvattaa vierailukeskus Veitsitehtaan näkyvyyttä ja lisätä sen tunnettuutta kiehtovana ja vetovoimaisena kotimaanmatkailukohteena erityisesti kesäsesongin aikana.

Idyllisessä Fiskarsissa entisen veitsivalmistamon tiloissa sijaitsee panimon, tislaamon, viinimön, baarin ja putiikin kattava elämyspaikka Veitsitehdas, joka tarjoaa kurkistuksen käsin poimittujen juomaelämysten talo Brukettin sekä sen juomabrändien Fiskarsin Panimon, Noita Wineryn ja Ägräs Distilleryn toimintaan.

Toimeksianto

Pr-lähetyksen tavoitteena oli kasvattaa Brukettin juomabrändien sekä vierailukeskus Veitsitehtaan näkyvyyttä, ja lisätä sen tunnettuutta kiehtovana ja vetovoimaisena kotimaanmatkailukohteena erityisesti kesäsesongin aikana.

Kuva: @onarihu

Palvelut


Vaikuttajamarkkinointi
Pr-lähetykset


Toimenpiteet

Toivotimme 14 vaikuttajalle hyvää kesää kutsumalla heidät henkilökohtaiselle vierailulle Veitsitehtaalle kesäisen pr-lähetyksen myötä. Söpöön picnic-koriin pakattu lähetys sisälsi Brukettin brändien Noita Wineryn, Fiskarsin panimon sekä Ägräs Distilleryn valikoidun tuotteen, nostalgisen klassikko-matkapelin, sekä lahjakortin, joka oikeutti panimokierrokseen ja tastingiin kahdelle hengelle kesän aikana. Lähetys piti siis sisällään kaikki ainekset hauskaan kesälomaretkeen.


Tulokset

8 kesäisen lähetyksen vastaanottaneista vaikuttajista julkaisi yhteensä 16 postausta, joiden yhteenlaskettu kattavuus oli 57,9 tuhatta. Postausten laskennallinen media-arvo oli yhteensä 60,9 tuhatta. Lähetyksen vastaanottaneet vaikuttajat julkaisivat kesän aikana postauksia positiivisista kokemuksistaan vierailulla Veitsitehtaalla.

Postausten laskennallinen media-arvo oli yhteensä 60,9 tuhatta

Kuva: @roosamariasi

Tilaa Sugar Helsingin asiakasuutiskirje

Kerromme Sugar Helsingin ajankohtaisista uutisista asiakkaillemme ja työstämme kiinnostuneille yrityksille kerran kuukaudessa. Kiitos, että haluat olla osa vastuullisten yritysten vallankumousta.