Kategoriassa Tiedotteet

Weledan rakastettu Skin Food -tuotesarja laajenee kasvojenhoitolinjalla ja kuivaöljyllä

Jo lähes sata vuotta sitten kehitetty Weleda Skin Food -voide on ravitsevuutensa ja monipuolisuutensa ansiosta maailmanlaajuisesti palkittu sekä nykyisin myös Weledan myydyin tuote. Kansainvälisen menestyksen myötä Weleda on jatkanut sarjan tuotekehitystä ja lanseeraa klassikkovoiteen reseptiin perustuvan Skin Food -kasvojenhoitosarjan ja monipuolisen kuivaöljyn.


Luonnonkosmetiikan edelläkävijä Weleda lanseeraa kasvojen iholle kehitetyn Skin Food Nourishing Face Care -linjan, joka täydentää suosittua Skin Food -tuotesarjaa. Kasvojenhoitosarja sisältää kuivalle iholle suunnatun päivä- ja yövoiteen sekä öljypohjaisen puhdistusemulsion. Lisäksi tuotesarja laajentuu ravitsevalla kuivaöljyllä, jonka nopeasti imeytyvä koostumus soveltuu käytettäväksi monipuolisesti niin vartalolle, kasvoille kuin hiuksillekin.

Uutuudet yhdistelevät Skin Food -sarjasta tuttuja 100% luonnollisia ja tehokkaita kasviöljyjä ja -uutteita. Tuotteissa on mukana myös uusia raaka-aineita, kuten runsaasti antioksidantteja ja polyfenoleja sisältävää oliivinlehtiuutetta ja solujen uudistumista edistävää inkapähkinäöljyä. Huolella valitut luonnolliset ainesosat korostavat ihon sisäistä elinvoimaa, korjaavat ihon suojakerrosta sekä kosteuttavat lyhyellä ja pitkällä aikavälillä. Uutuuksissa on Skin Food -tuotteista tuttu eteerisistä öljyistä peräisin oleva tuoksumaailma: positiivisuutta huokuva appelsiini, aisteja rauhoittava laventeli sekä eteerinen bentsoehartsi lämpimän vaniljaisilla nuoteilla.

Skin Food on Weledan suosituin tuotesarja – yksi Skin Food -voide myydään maailmanlaajuisesti joka viides sekunti. Kuiva iho on yksi yleisimmistä iho-ongelmista ja kuluttajia puhuttelevat sarjan tehokkaasti kosteuttavat ominaisuudet, ravitsevat koostumukset ja luonnolliset raaka-aineet.

WELEDA SKIN FOOD NOURISHING DAY CREAM – PÄIVÄVOIDE

Ravitseva päivävoide kuivalle iholle, joka kosteuttaa pitkäkestoisesti ja ravitsee koko päivän ajan antaen iholle kauniin hehkun. Sisältää
100% luonnollisia kasviöljyjä ja -uutteita, kuten oliivinlehtiuutetta, joka toimii vahvana antioksidanttina. Silkinpehmeä ja hyvin imeytyvä koostumus sopii hyvin käytettäväksi meikin alla. Kliinisesti ja dermatologisesti testattu.
n. 22,95 € / 40 ml

WELEDA SKIN FOOD NOURISHING NIGHT CREAM – YÖVOIDE

Kuivalle iholle suunniteltu yövoide, joka kosteuttaa ja ravitsee intensiivisesti sekä edistää solujen uusiutumista ja ihon palautumista
yön aikana. Sisältää inkapähkinäöljyä, joka parantaa ihon kimmoisuutta ja jonka A- ja E-vitamiini edistää solujen uusiutumista. Hyvin
imeytyvä koostumus. Kliinisesti ja dermatologisesti testattu.
n. 25,95 € / 40 ml

WELEDA SKIN FOOD NOURISHING CLEANSING BALM – ÖLJYPOHJAINEN PUHDISTUSEMULSIO

Mieto ja hellävarainen öljypohjainen puhdistusemulsio kuivalle
iholle. ”Oil-to-milk” -koostumus poistaa tehokkaasti ja ihoa kuivattamatta kasvoilta päivän aikana kertyneen lian, epäpuhtaudet ja
meikin. Sopii myös käytettäväksi ravitsevana kasvonaamiona: levitä
kasvoille, anna vaikuttaa 10 minuuttia ja huuhtele haalealla vedellä.
n. 19,95 € / 75 ml

WELEDA SKIN FOOD ULTRA-LIGHT DRY OIL – KUIVAÖLJY

Kevyt kuivaöljy kosteuttaa ja ravitsee ihoa tehokkaasti jättäen heleän ja terveen näköisen hehkun. Kuivaöljyssä yhdistyy suihkeen keveys ja vartaloöljyn pehmentävä vaikutus, eikä se jätä ihoa tahmeaksi. Sisältää jojobaöljyä, mikä suojaa ja kosteuttaa ihoa. Sopii käytettäväksi vartalolle, kasvoille ja hiuksille. Suihkutetaan kuivalle iholle, pullo ravistettava hyvin ennen käyttöä.
n. 19,95 € / 100 ml

Weleda on vuonna 1921 Sveitsissä perustettu yritys, jonka valikoima koostuu yksinomaan luonnonmukaisista NaTrue -sertifioituista tuotteista. Weleda on nimetty useana vuonna peräkkäin yhdeksi maailman kestävimmistä ihonhoitoyrityksistä. Tuotteet ovat saaneet inspiraationsa luonnosta ja kehon omasta kyvystä toipua, auttaa ja korjata itseään. Valvotuilta luomu- ja biodynaamisilta viljelmiltä peräisin olevien huolellisesti valittujen lääkekasvien avulla Weleda luo tehokasta ja luonnollista ihonhoitoa, jolla on ihon terveyttä edistäviä ominaisuuksia.

Saatavuus: Sokos, Ruohonjuuri ja hyvin varustetut apteekit, eko-, verkko- ja luontaistuotekaupat.
Kuluttajatiedustelut: kuluttajapalvelu@midsona.fi
Mediatiedustelut: roosa@sugarhelsinki.com

Tilaa Sugar Helsingin asiakasuutiskirje

Kerromme Sugar Helsingin ajankohtaisista uutisista asiakkaillemme ja työstämme kiinnostuneille yrityksille kerran kuukaudessa. Kiitos, että haluat olla osa vastuullisten yritysten vallankumousta.