Kategoriassa Caset \\ Lanseeraukset \\ Vaikuttajamarkkinointi

Yogi Tea uutuustuotteiden lanseeraus

Lanseerauskampanja poiki 3 kuukauden aikana yhteensä liki 100 mediaosumaa ja uutuuksista raportoitiin 7 osumaa aikakauslehdistä ja online-medioista.

Ayurvedisten yrttiteesekoitusten pioneerin Yogi Tean laaja luomuteevalikoima sisältää mieltä ja sisintä puhuttelevia teesekoituksia, jotka inspiroi harjoittamaan tasapainoista ja tietoista elämäntapaa.

Toimeksianto

Yogi Tea lanseerasi joulusesonkiin mausteiset Maca Chai ja Christmas Tea -uutuusmaut sekä teejoulukalenterin, joiden lanseerauksesta Sugar vastasi syksyllä 2021. 

Toimenpiteet

Lanseerauskampanja piti sisällään pr-palvelun, mediatiedotteen laatimisen, vaikuttajayhteistyöt sekä näkyvyyden Sugarin pressipäivillä. Tiedote jaettiin laajalle joukolle median edustajia ja vaikuttajia, ja Yogi Tean uutuudet sekä valikoidut maut olivat esillä Sugarin showroomilla ja online-showroomissa. Syksyn aikana toteutetussa vaikuttajakampanjassa neljä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin profiloitunutta vaikuttajaa jakoivat omia keinojaan sisäisen tasapainon löytämiseen teekupin äärellä.

Palvelut

Lanseeraukset

PR ja viestintä

Vaikuttajamarkkinointi

Tulokset

Yogi Tean uutuusmaut ja muut tuotteet ovat näkyneet säännöllisesti mediassa lanseerauksen jälkeen. Lanseerauskampanja poiki kolmen kuukauden aikana yhteensä liki 100 mediaosumaa ja uutuuksista raportoitiin 7 osumaa aikakauslehdistä ja online-medioista.

Lanseerauskampanja poiki 3 kuukauden aikana yhteensä liki 100 mediaosumaa ja uutuuksista raportoitiin 7 osumaa aikakauslehdistä ja online-medioista.

Tilaa Sugar Helsingin asiakasuutiskirje

Kerromme Sugar Helsingin ajankohtaisista uutisista asiakkaillemme ja työstämme kiinnostuneille yrityksille kerran kuukaudessa. Kiitos, että haluat olla osa vastuullisten yritysten vallankumousta.