House of
Organic

House of Organic kaupallinen yhteistyö Sugarin instagramissa

House of Organic  on vuonna 2016 perustettu suomalainen luonnonkosmetiikan ja hyvinvointituotteiden verkkokauppa. House of Oragnicin tavoitteena on tarjota pääasiassa edullisia, tehokkaita ja ekologisesti kestäviä vaihtoehtoja luonnolliseen ihonhoitoon. Sugar Helsinki on tehnyt sisältöyhteistyötä House of Organicin kampanjoihin liittyen omassa mediassamme @sugarhelsinki instagram -tilillä.

Toteutus

Helmikuun 2021 Luonnonkosmetiikkapäivien kampanjaan liittyen viisi sugarilaista esitteli omalle ihotyypilleen sopivat lempituotteet kampatuotteiden valikoimasta. Lempituotteet esiteltiin Sugarin IG feedissä ja videot, sekä kuvaukset jokaisen omista lempituotteista ja oman ihonhoidon haasteista jukaistiin IG storeissa.

Tulokset

Henkilökohtaisuus ja luonnolliset kosmetiikkaesittelyt kiinnostavat seuraajia, jotka haluavat nähdä sugarilaisia ja kuulla henkilökohtaisia tuotesuosituksia Sugarilaisilta. Instagram postaus keräsi 195 kommenttia ja 360 tykkäystä. Yhteensä 17 eri IG stooria/videota katsottiin kutakin 663-985 kertaa.