Weleda

Brändi kiteytettynä:

Weleda on maailman johtava kokonaisvaltaisen luonnonkosmetiikan sekä antroposofisten lääkkeiden valmistaja, jonka juuret johtavat omaan vuonna 1921 perustettuun lääkelaboratorioon. Weleda tuottaa satoja luonnonkosmetiikkatuotteita ja tuhansia lääketuotteita, joista osa tuotetaan edelleen omien puutarhojen lääkekasveista. Reilu kauppa, korkea laatu, ympäristöystävällisyys sekä eettisyys ovat arvoja, jotka ohjaavat kansainvälisen yrityksen toimintaa.

Toimeksianto ja lähtötilanne:

Tavoitteena oli lisätä Weledan medianäkyvyyttä suomalaisessa mediassa sekä nostaa Weleda Suomen sosiaalisen median kanavien profiilia ja seuraajamääriä. Sisällöllisesti tavoitteena tarjota laadukasta, raikasta ja kuluttajia kiinnostavaa sisältöä sekä jakaa tietoa Weledan taustasta ja arvoista.

Toteutus:

Weleda ja Sugar aloitti yhteistyön tammikuussa 2017. Kokonaisvaltaisen PR-kumppanuuden nimissä Sugar huolehtii Weleda Suomen mediasuhteista, vaikuttajakampanjoista sekä Instagram, Instagram stories ja Facebook-sisällöistä. Kun meillä on hallussa brändin some-kanavat ja mediakontaktit, voimme toteuttaa nopeasti ja innovatiivisesti some- ja PR-aktivointeja, jotka puhuttelevat kohderyhmiä ja mediaa.

Tulokset puolen vuoden aikana:

Weledan mediaosumien määrä nousi puolen vuoden PR-työn vaikutuksella 100% koko edelliseen vuoteen verrattuna. Weleda Suomen somepresenssi on vahvistunut nopeasti; Instagram-seuraajien määrä on noussut 40% ja Facebook-seuraajien määrä 20%, ja sisältöjä jakavat eteenpäin niin kuluttajat kuin muut maasivutkin. Brändin monipuoliset tuotteet ovat esiintyneet lukuisissa eri mediakanavissa tasaisesti.